Content

Ismarlama Mobilya'nın Avantajları

6 Aralık 2013 Cuma

Ismarlama Mobilya'nın Avantajları

 

Kişiye özel mobilya tasarımları, evinize yaratıcılık ve ruhunuzu yansıtan benzersiz tasarımı getirmek için mükemmel bir yoldur. Bir mobilya marketinde tam aradığınızı bulmak çok zor olabilir. Günümüzde büyük mobilya alış veriş merkezlerinde çok fazla mobilya seçeneklerinin olması, arzuladığınız ölçülerde ve malzemelerle yapılmış, istediğiniz tasarımı bulmanızı kolaylaştırmaz. Aksine zorlaştırır, çok fazla zaman ve enerji kaybına neden olur. Üstelik aradığınızı bulacağınızın garantisi de yoktur.

 

Günümüzde büyük mobilya marketlerin ve online mobilya satış mağazalarının çok olmasına rağmen, ev için özel ısmarlama mobilya almak bir ev sahibinin yapabileceği en iyi adım olduğu hala inkar edilemez. Bunun en büyük nedenleri, kişiye özel, ısmarlama mobilya evinize tam uygun olacak ve evinizde oluşturmak istediğiniz tasarımı tam anlamıyla size verecek olmasıdır.

 

Özel ısmarlama mobilya, sipariş mobilya size sadece tam olarak isteğinizi vermekle kalmayacak ayrıca evinizin mobilyalarının bir benzerinin olmamasını da sağlayacak. Tam istediğiniz ve benzersiz bir eve sahip olacaksınız. Örneğin, belirli bir malzemeden, belirli yükseklik ve uzunlukta bir yemek masası ve evinizin köşesine tam uyan bir koltuk takımına sahip olabilirsiniz. Ismarlama bir mobilya satın almayı tercih ettiğinizde, tasarım müşterinin ihtiyacına birebir uygun yapılır. Bu nedenle tekrar üretilmiş bile olsa el işi ürünler doğası gereği her ağaç veya kaplama farklı olacağından ve sizin seçtiğiniz malzeme ve size uygun ölçüler kullanılacağından, mobilyalarınız benzersiz olacaktır.

 

Ayrıca kullanılan malzemelerin seçiminde özgür olunduğu için daha uygun fiyatlı kumaş, ahşap vb. türünü seçerek, mobilya için ayırdığınız bütçeden para artırmanız da mümkün. İstediğiniz mobilyayı elde etmek için size sadece ne istediğinizi ana hatları ile anlatmak kalıyor.

Mobilya Dekorasyonu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ufak bir aksesuarın bile önemli olduğu ev dekorasyonu işinde mobilya dekorasyonu kuşkusuz en önemli parçasıdır. Mobilya dekorasyonu; sadece mobilya tasarımından ibaret değildir.

Mobilya Dekorasyonu evinizin proje, kullanım alanları, ihtiyaçlarınız, ışık gibi konuların yanı sıra mobilya ve diğer aksesuarlar arasındaki renk uyumu gibi konuları dikkate almanız gerektiğini unutmayın.

Evlerimiz zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz mekanlar olmasının yanı sıra, kişiliğimizin ve yaşantımızın bir aynasıdır aynı zamanda.

Sizden tek isteğimiz mobilyalarınızın modellerini seçmek için zaman ayırmanız. Sizi mutlu eden bir mobilya dekorasyonu, hayatınıza da mutluluk katacaktır.

Tek yapmanız gereken ürünlerimize bir göz atmanız veya görüp beğendiğiniz bir mobilyanın fotoğrafını bize ulaştırmanız…

 

 
HyperSmash